september 2, 2020

Fischer’s pantoffels voor mannen en vrouwen zijn altijd goed.

De Fischer pantoffel een veelzijdig model. Sommige modellen gebruiken lamswol als voering en de meeste modellen hebben een soepele harde zool. Waarom dragen we thuis pantoffels? Sommige mensen dragen graag de hele dag schoenen, zowel binnen als buiten. De sloffen die je het hele jaar door kunt dragen zijn ongetwijfeld Fischer pantoffels. Onze comfortabele pantoffels voor mannen, vrouwen en kinderen houden uw voeten warm en bieden ze de nodige steun.

 

Fischer pantoffels
Fischer pantoffels ideaal

Voordelen Fischer pantoffels

Ons brede assortiment pantoffels heeft voor ieder wat wils. Kies voor de kwaliteit van Verbandsloffen.nl en gebruik onze hoogwaardige pantoffels en bandage en verbandschoenen om je voeten te helpen. Fischer verbandslippers met klittenband worden ook wel verbandschoenen genoemd. Dit komt doordat hij ver open kan, en ook hier is de verbonden voet eenvoudig te plaatsen. Ook voor mensen met lastige voeten zijn deze pantoffels ideaal, bijvoorbeeld vanwege hun hydraterende werking!

Bekijk Fischer verbandpantoffels collectie

Voordelen op een rij:

  • Fischer merkkwaliteit
  • In klassieke viltlook
  • Praktisch klittenband
  • Buigzame zool
  • Zachte binnenzool
  • Fischer
  • Deze klassieke pantoffel van Fischer heeft vast en zeker een plek in uw schoenenkast verdiend.

Wil je niet te veel betalen voor Fischer pantoffels?

Comfort is niet het enige waar u op moet letten bij het kopen van nieuwe pantoffels. Prijs is ook een ding en natuurlijk wilt u ook dat uw nieuwe sloffen er goed uitzien. Daarom hebben we bij verbandsloffen.nl allerlei modieuze pantoffels geassembleerd, die u kunt zien. Met bedrukte of gewone pantoffels, lage instap, klittenbandsluiting, gesp of ritssluiting. de maten  lopen zelfs op tot maat 50 pantoffels.

Heren dames en kinderpantoffels van Fischer zijn geschikt voor elk seizoen!

Je kunt in elk seizoen pantoffels dragen. Want of het nu zomer of winter is, comfortabel schoeisel is altijd een goede keuze. Verbandschoenen kunnen volledig worden aangepast aan elke voetbreedte van deze verbandschoenen en deze verbandschoenen kunnen ook in de wasmachine worden gewassen.

Deze Fischer verbandschoenen met klittenband zijn heren- en damesslippers. Door het klittenband dat de hele pantoffel kan openen, kun je gemakkelijk aan- en uittrekken. Dankzij deze verstelmogelijkheid kunnen de pantoffels op vele voeten gedragen worden. Door de kunststof zool kunnen pantoffels zowel binnen als buiten gebruikt worden. De binnenkant is gemaakt van zachte stof en voelt erg comfortabel aan. Door de effen kleur en het simpele uiterlijk zijn de pantoffels goed te combineren onder iedere kleding.

Fischer dames 

Fischer heren

Of bekijk hele Fischer aanbod