senioren pantoffels
april 27, 2019

Seniorenpantoffels en medische schoenen winkel

Optisch verfijnd, met een perfecte pasvorm en groot draagcomfort – zo presenteert onze schoenencollectie voor Seniorenpantoffels zichzelf.

  • Verbandpantoffels worden veelal tijdelijk gebruikt bij bijvoorbeeld een wisselende voetomvang (oedeem), wondjes of ter verlichting na een operatie. Een verbandschoen kan volledig geopend worden en heeft vaak een velcro (klittenband) sluiting.
  • Seniorenpantoffels  voor wat extra enkel ondersteuning of pantoffels met een anti slip laag aan de onderkant zodat u niet uitglijdt op natte of gladde vloeren. Handige Schoenen met klittenbandsluiting en dus geen gedoe met veters strikken. Ook onze merkschoenen zijn overigens heel aantrekkelijk geprijsd.
Schoenen voor ouderen
Schoenen voor ouderen

Schoenen voor ouderen

Hebt u een zwachtel om uw voeten of zijn ze erg gezwollen? Denk dan aan onze comfortschoenen in sandaalmodel of schoenen met zwachtel voor ouderen. Die kunt u goed dragen wanneer u last hebt van zwellingen of ontstekingen bij uw hiel of tenen. Voor elke klacht is een andere oplossing. Of het nou gaat om tijdelijke schoenen, verbandschoenen of senioren pantoffels, wij helpen u graag. Goed doordachte materiaalcombinaties met stretch-inserts vormen de basis voor schoenen die zich comfortabel aan de voet hechten – zelfs met hamertenen of Hallux Valgus. Het door ons gebruikte stretchmateriaal blijft maatvast, zelfs bij frequent gebruik, geeft de voetsteun en past zich optimaal aan de vorm van de voet aan.

Pantoffels zitten erg lekker en veel mensen dragen deze dus ook wanneer ze thuis zijn. Maar het kan ook voorkomen dat u ze echt nodig heeft. Er zijn namelijk pantoffels die bepaalde functies hebben en die u dus kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan pantoffels die u kunt verwarmen en die vervolgens een lange tijd warm blijven.

 

 

Verbandschoenen

De confectie-verbandschoen is een vorm van tijdelijk schoenen, die wordt toegepast als uw normale schoen niet meer past doordat de voeten erg dik zijn door vochtophoping (oedeem) of zwachtels. De verbandschoen past zich aan een sterk wisselende omvang van de voet aan. Verbandschoen gesloten,
Verbandschoen open en Stretchschoenen online. Het ventilerende materiaal bevordert de genezing. De schoen is gemakkelijk aan en uit te trekken en is wasbaar. Indien nodig kan in de confectie-verbandschoen een voetbed op maat gemaakt worden.

 

fischer schoenen

 

Voorschrift Verbandschoenen
Een confectie-verbandschoen kan door de behandelend arts worden voorgeschreven. In de verwijzing staat de medische indicatie vermeld. Deze is ook van belang om de kosten vergoed te krijgen van de zorgverzekeraar. De volledige aanvraag wordt door ons verzorgd.

Ook is het mogelijk om de confectie-verbandschoen zonder verwijzing aan te schaffen. De kosten zijn in dit geval voor uzelf.

Veel voetproblemen worden veroorzaakt door het dragen van de verkeerde schoenen. Vooral op latere leeftijd kunnen uw voeten pijn gaan doen, wanneer u bijvoorbeeld te lang en te vaak op nauwe schoenen hebt gelopen. Om te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw voeten, is het dus belangrijk om ervoor te zorgen dat u goed passend schoeisel draagt. al onze schoenen zijn gemaakt van extra zachte en elastische materialen, onze schoenen voor probleemvoeten vinden eindelijk schoenen die ervoor zorgen dat je wilt rennen!

Levertijd
Confectie-verbandschoenen zijn uit voorraad leverbaar. Neemt u contact met ons op, zodat wij een afspraak kunnen maken voor een uitleg over de wijze van gebruik.