september 2, 2020

We hebben speciale pantoffels voor ouderen.

Hoogwaardig en veilig schoeisel is essentieel voor ouderen om hun voeten op de been te houden. Goede schoenen voldoen echter niet altijd aan uw smaak. Een grote verscheidenheid aan online schoenen is geschikt voor problematische voeten.

bekijk onze collectie verbandschoenen

Comfortabele pantoffels voor ouderen, warme en comfortabele voeten

Dames en heren dragen pantoffels omdat ze comfortabel en vooral warm zijn. Want niets is vervelender dan lopen met koude voeten of lopen op koude tegels. Pantoffels van wol en lamsleer zijn echte warme schoenen, zo zijn er in de zomer bijvoorbeeld pantoffels met open hakken. Ook voor mensen met voetproblemen zijn er pantoffels online.  Het merk Fischer heeft veel roem verdiend met het produceren en ontwikkelen van schoenen en pantoffels die speciaal geschikt zijn voor de senioren. Veel ouderen dragen vaak pantoffels, loafers of sokken. Sommige zijn omdat ze moeilijk aan en uit te trekken zijn. Of door veranderingen in de vorm van de voet (zoals hallux valgus) of afwijkingen in één of twee gewrichten van de tenen (zoals hamers, hamertenen of klauwtenen).

Speciale pantoffels voor ouderen
Speciale pantoffels voor ouderen

Verbandshoenen en pantoffels voor ouderen

vaak vinden oude van dagen het fijn om pantoffels te hebben die erg zacht aanvoelen aan de voeten. Het is zeer geschikt voor gevoelige voeten die niet veel druk kunnen verdragen. Denk aan schoenen met elastische frontpanelen. Maar ook de zogenaamde trimslippers zijn een vaste waarde in de Fischer productlijn. Zoals hieronder getoond, zijn deze verbandslippers in alle aspecten verstelbaar. Zorg ervoor dat het op elke voet past (dwz gebruik een verband om de voet te wikkelen).

Noodschoenen van Fischer

Kies voor het beste comfort deze noodschoenen van Fischer. Deze stevige sloffen hebben klittenband aan de voeten en klittenband aan de hiel. Hierdoor is deze slipper erg makkelijk te openen. Dankzij deze verstel mogelijkheid kunnen de pantoffels op vele voeten gedragen worden. Door de kunststof zool zijn pantoffels zeer geschikt voor binnen en buiten.

Ervaar het gemak voor uw voeten.
Een vederlicht loopgevoel dat je anders alleen op blote voeten kent. Gemaakt van extra zachte en elastische materialen, je Fischer-merkschoen zorgt ervoor dat je wilt rennen. Geniet van wellness voor uw voeten met kwaliteit van de zool tot het bovenwerk.

Optimale pasvorm

Al meer dan 160 jaar maken we er onze taak van om voor elke voet de optimale schoen te creëren.
Een anatomisch voetvriendelijke vorm en hoogwaardige materialen zijn altijd ons doel geweest.

Ademend

De hoogwaardige vochtabsorberende en sneldrogende binnenvoering zorgt voor extra draagcomfort en gelijkmatige voettemperatuur. Geniet de hele dag van blijvende frisheid.

Bekijk nu de laagste prijzen voor Fischer schoenen

De binnenvoering van Fischer-pantoffels is gemaakt van zuiver scheerwol of textiel. Fischer (Fischer) pantoffels hebben open hakken en sommige modellen met gesloten hakken. Fischer wist als geen ander hoe het was om thuis pantoffels te dragen. Daarom bestaat de schoenenserie van Fischer voornamelijk uit comfortabele pantoffels, die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals scheerwol, om je voeten warm en comfortabel te houden. Fischer-pantoffels zijn ook verkrijgbaar in verschillende breedtes om iedereen een paar comfortabele schoenen te bieden.