Verbandschoenen voor dames
juli 4, 2022

Verbandschoenen dames en pantoffels met klittenband voor een ruime voetvrijheid

De huisschoenen van verbandsloffen.nl geven uw voeten een vrij en aangenaam gevoel. Vaak geld voor onze verbandsloffen voor Dames – Vandaag Besteld, Morgen Thuis. De Verbandsloffen voor Dames zijn in Diverse Maten & Kleuren Verkrijgbaar | Maat 36 tot 42. Voor dat u uw paar verbandsloffen voor uw vrouw zult aanschaffen, is het handig om u eerst meer uit te leggen wat deze sloffen precies zijn en wat ze voor u kunnen betekenen. Verbandschoenen worden gebruikt voor een snelle mobilisatie van cliënten met symptomen zoals open wonden, Indicaties: Vocht in de voeten. Kenmerken: Wijde opening; Verstelbare klittebandsluiting; Antislip zool, oedeem of ingezwachtelde voeten. Deze schoenen geven maximale steun aan uw voeten en weten u daardoor het beste te ondersteunen wanneer u wilt gaan lopen.

Meerdere van onze vrouwelijke verbandschoen bieden u comfort en hygiëne. De schoen is dan namelijk behandeld met een antibioticum. Dit remt infecties, bacteriën, schimmels en zweetvoeten. Ideaal dus als u een hygiënische verbandschoen zoekt. Verbandsloffen.nl heeft namelijk ook verbandschoenen voor buiten, die u zowel binnen als buiten voorzien van steun tijdens het lopen. Een zorg die veel gebruikers van dit product hebben, is dat de schoenen enkel binnen te dragen zijn.

Onze collectie dames verbandschoenen

Antibacterieel dames verbandslof

Deze verbandschoen heeft een speciale ‘sanitized’ behandeling ondergaan. Deze behandeling voegt een antibioticum toe aan het materiaal. Als u een verbanschoen nodig heeft, is uw voet in veel gevallen gezwollen. Bij deze verbandschoen is hier rekening mee gehouden. We bieden u een ruim aanbod in veel verschillende sloffen: zo hebben wij een ruim aanbod in verbandsloffen dames.

Dit antibioticum gaat langdurig alle bacteriën tegen, waardoor de schoen zijn frisheid behoudt. Het remt bacteriologische infecties, schimmels en zweetvoeten. Mocht u de schoenen toch willen wassen, kan dit op 40 graden. De verbandschoen is opgebouwd uit verschillende onderdelen, die er gezamenlijk voor zorgen dat de schoen geen pijn doet om te dragen, of om aan- of uit te doen. De therapieschoen weet zich te onderscheiden door een zeer hoog draag comfort en door hun lichte gewicht.

Bekijk nog meer collectie damesmodellen verbandschoenen

 

 

Verstelbare Verbandschoenen voor dames

Door het klittenband is de schoen volledig verstelbaar. Het klittenband zorgt er ook voor dat de schoen gemakkelijk aan- en uit te trekken is. De schoen is van maat 35 tot maat 45 verkrijgbaar. De verbandschoenen bevorderen onder andere het herstel aan uw voet bij opgezwollen voeten. De verbandschoenen zijn makkelijk aan te trekken, wat natuurlijk ideaal is wanneer uw last heeft van uw voeten.

Ervaar comfort en steun aan uw voeten. We bieden u een ruim aanbod in veel verschillende sloffen: zo hebben wij een ruim aanbod in verbandsloffen dames. Ontdek de collectie in huisschoenen voor dames.  Verbandschoenen bieden de mogelijkheid om het lopen enigszins weer op te pakken