januari 26, 2021

Verbandschoenen voor buiten

Op zoek naar makkelijke verbandschoenen of verbandsloffen voor buiten? Alle soorten en maten Verbandschoenen! Topkwaliteit en handgemaakt. Verbandschoenen zijn een goede keus bij opgezwollen voeten en benen maar het is ook fijn om met deze schoenen even naar buiten te kunnen. Voor optimaal comfort tijdens het wandelen kan u kiezen voor verbandpantoffels van Fischer. Deze verbandschoenen zijn aan uw voeten aan te passen en zijn tevens goed buiten te dragen. Daarnaast hebben ze een uitneembaar voetbed, waardoor u bijvoorbeeld gemakkelijk uw steunzolen ook buiten kunt gebruiken. De pantoffel gelijkende schoen is dusdanig vervaardigd dat u er mee buiten kan lopen. Daarnaast hebben we ook muilen voor buitengebruik. Verbandpantoffels komen in verschillende kleuren, maten en stijlen waardoor er voor vrijwel iedereen een passende verbandschoen gevonden kan worden. Verbandschoenen: om het lopen binnenshuis mogelijk te maken op voeten met genezende wonden of oedeem. Er is ruimte voor een individueel voetbed; te sluiten met klitten-band over de wreef en een ritssluiting aan de hiel. Ook kan er gekozen worden voor semi-orthopedische schoenen of orthopedische maatschoenen. Andere opties zijn: orthopedische werkschoenen, voorlopige orthopedische schoenen of een orthopedische voorziening aan confectieschoenen.

 

bekijk hier de buiten Fischer collectie voor buiten

fischer verbandpantoffel voor buiten

 

Verbandschoenen voor buiten met klittenband of rits

Deze degelijke pantoffel is voorzien van klittenband op de voet, maar ook achter bij de hiel en is deze pantoffel heel makkelijk te openen. Omdat de zool van kunststof is gemaakt is de pantoffel ideaal voor binnen- en  buitengebruik. Deze zijn voor binnen en buiten te gebruiken, waardoor mensen toch weer wat mobiel worden en zich weer onder de mensen kunnen begeven. De kosten van verbandschoenen worden vergoed door de ziektekostenverzekering. Hierdoor is deze pantoffel voor vele voeten geschikt. Deze verbandschoenen zijn aan uw voeten aan te passen en zijn tevens goed buiten te dragen. Deze schoenen hebben klittenband. Deze verbandschoenen voor buiten zijn zeer geschikt voor dikke en opgezwollen voeten. U kunt deze lichtgewicht Fischer verbandschoenen voor buiten makkelijk aan en uittrekken, aangezien ze aan de voor- en achterkant open kunnen.

Verbandschoenen voor buiten

 

 

De Fischer Verbandpantoffel met klittenband voor buitengebruik

wordt ook wel een verbandschoen genoemd. Dit vanwege het feit dat hij heel ver open kan en voeten met verband hier ook gemakkelijk in passen. Als u net geopereerd bent of u heeft een wond aan uw voeten waardoor u moeilijk schoenen kunt dragen, dan zijn verbandsloffen, ook wel verbandschoenen genoemd, een uitkomst.  Om voor vergoeding van verbandschoenen in aanmerking te komen hebben wij een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig of u koopt deze gewoon online bij ons. Verbandschoenen bieden hulp en bevorderen de genezing aan uw voet bij huiddefecten, huidulcera, sensibiliteits- en circulatie stoornissen, oedemen, opgezwollen of ingezwachtelde voeten. Verbandschoenen zijn ook bedoeld voor mensen met huiddefecten, ulcera, sensibiliteitsstoornissen en huidstoornissen aan hun voet(en). Tevens zijn ze geschikt tijdens de herstelperiode na gedeeltelijke amputaties, traumatische beschadiging of voetoperaties.

Verbandsloffen trek je eenvoudig aan, zelfs over dikke of ingepakte/verbonden voeten.