januari 26, 2021

Verbandschoenen voor buiten

Op zoek naar makkelijke verbandschoenen of verbandsloffen voor buiten? Verbandschoenen zijn een goede keus bij opgezwollen voeten en benen maar het is ook fijn om met deze schoenen even naar buiten te kunnen. Voor optimaal comfort tijdens het wandelen kan u kiezen voor verbandpantoffels van Fischer. Deze verbandschoenen zijn aan uw voeten aan te passen en zijn tevens goed buiten te dragen. Daarnaast hebben ze een uitneembaar voetbed, waardoor u bijvoorbeeld gemakkelijk uw steunzolen ook buiten kunt gebruiken.

 

bekijk hier de buiten Fischer collectie voor buiten

fischer verbandpantoffel voor buiten

 

Verbandschoenen voor buiten met klittenband of rits

Deze degelijke pantoffel is voorzien van klittenband op de voet, maar ook achter bij de hiel en is deze pantoffel heel makkelijk te openen. Omdat de zool van kunststof is gemaakt is de pantoffel ideaal voor binnen- en  buitengebruik. Hierdoor is deze pantoffel voor vele voeten geschikt. Deze verbandschoenen zijn aan uw voeten aan te passen en zijn tevens goed buiten te dragen. Deze schoenen hebben klittenband. Deze verbandschoenen voor buiten zijn zeer geschikt voor dikke en opgezwollen voeten.

 

 

De Fischer Verbandpantoffel met klittenband voor buitengebruik

wordt ook wel een verbandschoen genoemd. Dit vanwege het feit dat hij heel ver open kan en voeten met verband hier ook gemakkelijk in passen. Als u net geopereerd bent of u heeft een wond aan uw voeten waardoor u moeilijk schoenen kunt dragen, dan zijn verbandsloffen, ook wel verbandschoenen genoemd, een uitkomst.  Verbandschoenen bieden hulp en bevorderen de genezing aan uw voet bij huiddefecten, huidulcera, sensibiliteits- en circulatie stoornissen, oedemen, opgezwollen of ingezwachtelde voeten.

Verbandsloffen trek je eenvoudig aan, zelfs over dikke of ingepakte/verbonden voeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.